Категорії
Новини

На якому автотранспорті виготовляються аварійно-ремонтні майстерні від техкомплекту?

Для енергетиків, комунальників, автодорожників завжди потрібна така спецтехніка, як аварійно-рятувальні машини (скорочено можна зустріти такі абревіатури АСМ, АРМ, АВРМ). Також такий вид спецтранспорту називають аварійно-ремонтними майстернями, і ця назва якнайкраще розкриває призначення цього автомобіля – доставка персоналу та необхідного для виконання ремонтних робіт обладнання та інструментів.

Де в Україні купити аварійно-рятувальні машини на базі нової легкової, вантажопасажирської та вантажної техніки?

Завод спецтехніки Техкомплект – один із провідних виробників та постачальників аварійно-відновлювальної техніки преміум-класу. Виробництво знаходиться у Київській області. Відділ продажів, де можна оформити замовлення – у Києві.

На нові аварійно-рятувальні машини ціна формується, виходячи з наступних факторів та складових:

  • Вартість базового транспорту, на якому монтується кузовна надбудова (вантажні автомобілі типу «шасі-кабіна») або виконується галузева спеціалізація (в останньому випадку йдеться про легкові автомобілі та вантажопасажирські автобуси з суцільнометалевим фургоном). Вартість базового транспортного засобу, у свою чергу, залежить від його ключових технічних характеристик (повна маса, вантажопідйомність, колісна формула, колісна база, потужність та екологічний стандарт двигуна, тип кабіни та кількість пасажирських місць).
  • Кошториси виготовлення фургона чи проведення спеціалізації. Під час таких робіт складається технічне завдання на повний цикл робіт, з клієнтом обговорюється кількість вікон, входів, сходів, пасажирських місць, ніш під обладнання та інструменти, опалювальні, вентиляційні системи, переговорний пристрій із водієм у кабіні, враховується доукомплектація необхідним обладнанням та інструментами. Враховуючи досвід компанії у виробництві аварійно-ремонтних майстерень, спеціалісти відділу продажів запропонують типові, що вже стали серійними рішеннями, та, за необхідності, внесуть доповнення згідно з побажанням замовника. Зрозуміло, фургони та галузева спеціалізація можуть виконуватися за індивідуальним проектом.

Вся аварійно-відновна техніка, що випускається, проходить обов’язкову сертифікацію і оформляється відповідно до вимог ДСТУ (декоративні смуги, службові написи тощо).

Які автомобільні марки рекомендується використовувати для виготовлення аварійок?

Якщо йдеться про галузеву спеціалізацію легкових авто та вантажопасажирських автобусів, то завод запропонує застосувати нову автотехніку від таких торгових марок як Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Volkswagen, IVECO, Renault. Коли ж йдеться про вантажні шасі, то в даний час наш завод працює з усіма відомими постачальниками вантажної техніки в Україну, як перераховані вище бренди, що пропонують легковики та вантажопаси для переобладнання, так і такі відомі марки, як MAN, MERCEDES, FOTON, DONGFENG, JAC, ISUZU, HYUNDAI.

Якщо покупець не має коштів для купівлі нового базового транспорту, наш завод може виконати замовлення на базі давальницької автотехніки з пробігом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи