Категорії
Новини

Де замовити монтаж металочерепиці?

Металочерепиця заслужено посіла місце одного з популярних матеріалів для покрівлі даху завдяки надійності, естетичній привабливості та ефективному захисту від опадів. Монтаж металочерепиці https://svitpokrivli.ua/ua/montazhni-roboti/pokrivla/montazh-metalocherepici/ слід довірити спеціалістам, аби ті правильно вибрали направлення покриття. Компанія «Світ Покрівлі» вже понад 16 років доводить свою майстерність на всіх етапах: від консультації до монтажу та перевірки покрівлі.

«Світ Покрівлі» працює під ключ, а весь комплекс робіт виконує якісно і відносно недорого. Працівники компанії пропонують безплатну консультацію з розрахунком вартості зведення покрівлі, виїзд спеціаліста на місце, монтаж та ремонт металочерепиці, фото-, відеофіксацію процесу. 

Чому саме металочерепиця

Серед переваг цього покрівельного матеріалу виділяють:

  • легкість, що полегшує його перевезення та встановлення, він не навантажує кроквяну систему;
  • різноманіття кольорів;
  • витривалість до перепаду температур;
  • екологічність та безпечність використання;
  • ребра жорсткості на металочерепиці підвищують міцність покрівлі. 

Як здійснюється монтаж

Офіси «Світу покрівлі» розташовані в Києві, Рівному та в Сарнах, звідки ви зможете забрати матеріали в день оформлення. Замовити доставку можна по всій Україні. Для постійних та преміум-клієнтів «Світ Покрівлі» доставлять товар безплатно. Працівники компанії виконують монтаж металочерепиці за таким принципом:

  • розкладають листи металочерепиці на схилах даху в шаховому порядку;
  • в одному ряду листи вкладають нахлистом, аби їх краще стикувати;
  • для кріплення використовують саморізи та шайби з полімерним покриттям;
  • кожен лист кріплять до обрешітки саморізами;
  • чітко контролюють силу затягування саморіза (ущільнювальна шайба має тісно прилягати до основи, але не деформуватись). 

Після монтажу металочерепиця потребує догляду, щоб запобігти корозії та продовжити термін експлуатації. Для цього рекомендують очищати покрівлю спеціальною ворсистою щіткою без будь-яких хімікатів та стежити за чистотою водостоків. Загальний термін гарантії матеріалів складає 1 рік, але при замовленні обов’язково уточніть цю інформацію. 

Для визначення кінцевої ціни монтажу металочерепиці слід звернутись до менеджерів. Оскільки сума залежить від вартості матеріалів та робіт, складності укладання, обсягів та термінів монтажу, форми даху, наявності кроквяної системи та необхідності в демонтажі старої покрівлі. Компанія пропонує різні варіанти оплати (готівкою, на банківський рахунок, через додаток, онлайн) і готова відповісти на всі запитання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи