Категорії
Новини

Де в Києві недорого купити якісні міжкімнатні двері?

Комфорт у помешканні багато в чому залежить від якості та правильного встановлення міжкімнатних дверей. Якщо ви робите капітальний ремонт або старі двері потребують заміни, зверніть увагу на пропозиції салону-магазину Solo-Dveri. Широкий асортимент різноманітних виробів на будь-який смак і дизайн, зібраний в онлайн-каталозі компанії, дозволить вибрати необхідні саме вам міжкімнатні двері в Києві https://www.solo-dveri.ua/uk/mezhkomnatnye-dveri/. Запропоновані конструкції виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує довголітню експлуатацію дверей.

Які види дверей пропонує салон «СолоДвері»

Перед тим як підібрати потрібну вам конструкцію, слід звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд і дизайн, але й на тип дверей і матеріал їх виготовлення. Магазин пропонує велику кількість моделей, а саме:

  1. Дерев’яних. Такі конструкції виготовляють з масива натурального дерева – сосна, дуб, ясен, клен та інші. 
  2. Шпонованих. Покриті тонкими пластинами натурального дерева.
  3. ПВХ-дверей. Виробляють з полівінілхлориду. Вони стійкі до вологи.
  4. Конструкцій зі скляними вставками. Такі міжкімнатні двері користуються великою популярністю в офісах.

Перераховані та інші варіанти дверей мають свої переваги й недоліки, різну міцність та надійність. Широкий їх вибір дозволяє підібрати необхідну конструкцію під будь-який інтер’єр та дизайн.

Наприклад, дерев’яні двері вигідно вирізняються екологічністю – натуральні матеріали не виділяють токсичних речовин, а тому максимально безпечні для оточуючих і навіть алергіків. 

Шпоновані двері дуже практичні, бо можуть бути виготовлені під будь-який дизайн та малюнок поверхні. Зовні вони не відрізняються від дерев’яних, але коштують значно дешевше.

Той, хто віддає перевагу металопластиковим конструкціям, зможе купити двері, покриті ПВХ-плівкою, яка імітує різноманітні малюнки. Крім того, такі двері відрізняються високою стійкістю до вологи та високої температури.

Скляні двері візуально розширюють маленькі кімнати, збільшуючи кількість світла у приміщенні. Такою можливістю часто користуються поціновувачі стилів мінімалізм, функціоналізм та хай-тек.

Переваги дверей, які пропонує сало-магазин

«СолоДвері» представляє у своєму каталозі міжкімнатні двері від низки кращих вітчизняних та закордонних виробників. Вироби, залежно від матеріалу, витримують агресивні впливи вологи, температури, хімічних речовин. Двері не деформується з роками та не пошкоджуються, мають високі тепло- та шумоізоляційні властивості. Вони зручні у догляді і не вимагають застосування спеціальних хімічних засобів для чищення. Компанія також пропонує приємні акції та знижки. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи