Категорії
Новини

Краща паркетна дошка від виробника: особливості та структура

Паркетна дошка – це універсальний багатошаровий виріб з різних порід дерева, який поєднує в собі практичність та натуральність. За допомогою одно-, дво- та трисмугових дощок можна прикрасити інтер’єр, візуально збільшити площу приміщення, зробити її урочистою та оригінальною. А викладені квадратом, ялинкою чи діагональним методом реалізують навіть найскладніші дизайнерські ідеї. Паркетна дошка від виробників Quick-Step, Esta Parket, Befag, Tandem, Wood Bee, Royal Parquet, Malborg представлена в каталозі магазину «Центр дверей».

Відмінні характеристики паркетної дошки

Декоративний верхній шар виготовляється із натурального дерева – бука, клена, дуба, горіха, ясена. Середній шар – це рейки з хвойних порід (сосна або ялина), покладені впоперек. Така технологія виготовлення знижує деформацію дошки та забезпечує її стабільність. Нижній шар – шпон чи фанера. Зверху дошка покривається лаком або олією для захисту та продовження терміну служби (до 50 років), при цьому після збирання не потрібно додатково обробляти підлогу. Паркетна дошка популярна завдяки таким якостям:

  • екологічності – виготовляється тільки з натуральних матеріалів, не виділяє токсинів, гіпоалергену;
  • захист підлоги від механічних пошкоджень, деформації;
  • стійкості до підвищеної вологості, перепадів температури;
  • відсутності накопичення статичної електрики, завдяки чому покриття приємне на дотик;
  • звукопоглинання – не потрібні додаткові шумозахисні бар’єри від поширення звуків;
  • Легкості монтажу – дошки можна укласти самостійно, не маючи спеціальних навичок.

Завдяки різноманітності відтінків (світло- та темно-коричневий, чорний, бежевий, сірий) паркетною дошкою можна оформити інтер’єри в стилі лофт, сучасний, хай-тек, класичний, кантрі, прованс, еко-стиль.

Широкий вибір у магазині «Центр дверей»

Магазин співпрацює тільки з перевіреними виробниками, тому можна не сумніватися як товар. Менеджери нададуть всю інформацію про зразки, що сподобалися, уточнять вартість. У компанії є своя студія дизайну, де дизайнерка допоможе зробити правильний вибір. Можлива доставка по всій Україні, а сплатити замовлення можна зручним для клієнта способом.

Для постійних та оптових покупців передбачена система знижок. Замовити паркетну дошку можна за вказаними номерами або завітавши до фірмових салонів, які розташовані у всіх районах Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи