Категорії
Новини

Обшити балкон вагонкою: де замовити послугу у Києві?

Пошуковий запит в інтернеті: «обшивка балкона Київ» невипадково наводить на сайт віконного сервісу Vizer. Довіра «Гугла» компанія отримала високу якість віконного сервісу, послуг з обробки балконів. Команда Vizer допоможе перетворити балкон на красивий, теплий та затишний майданчик.

Види внутрішнього оздоблення балкона

«Ремонт творить дива, якщо підійти до нього творчо» – цей слоган є девізом компанії. Фахівці виявляють чудеса винахідливості, щоб втілити в реальність бажання клієнтів, та пропонують популярні види обшивки:

  1. Пластикова вагонка. Приваблює доступною ціною, практичними якостями. Не потребує спеціального догляду. Здатна вирівняти поверхню, захистити від холоду, шуму, вогкості. Величезний вибір відтінків кольорів гарантує балкону оригінальність. Можливе використання безшовної вагонки або бюджетнішого варіанта – шовного пластику.
  2. Дерев’яна вагонка. Надає балкону затишного, привабливого вигляду. Вирізняється високою міцністю, хорошими тепло- та звукоізоляційними якостями. Можлива зміна колірного відтінку за допомогою тонування або лаку та отримання унікального інтер’єру. Доступні цінові варіанти. 

За бажанням клієнта фахівці Vizer можуть використовувати для внутрішнього оздоблення інші сучасні матеріали: водостійкий гіпсокартон, панелі МДФ. При виборі матеріалу потрібно враховувати важливі фактори: поєднання дизайну з сусідньою кімнатою, можливості догляду, вплив навколишнього середовища.

Недосвідченому обивателю важко розібратися в будівельних дрібницях. Тому краще звернутися до профільних фахівців, щоб балкон радував довгі роки після ремонту.

Переваги обшивки балконів компанії Vizer

Професійні майстри до вирішення завдань підходять комплексно. Вони не тільки обшьють стіни та стелі вагонкою, а й нададуть швидку допомогу балкону, усунуть причини вогкості, виконають інші ремонтні роботи.

За бажанням клієнта виготовлять предмети декору та навіть меблі. А це буде великим плюсом, який перетворить балкон на оригінальне, затишне гніздечко та улюблене місце для відпочинку чи роботи.

Обшивка балкона вагонкою в Києві стане приємною подією з огляду на бездоганний сервіс компанії: відсутність передоплати, здавання об’єкта в обумовлені терміни, гарантія на виконані роботи, безкоштовне вимір.

З усіма подробицями можна ознайомитись на головній сторінці сайту Vizer. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи