Категорії
Новини

Де купити якісне дерев’яне ліжко?

Зручне гарне ліжко, яке впишеться в інтер’єр кімнати та забезпечить комфортний сон, – це не мрія, а реальність з меблевою фабрикою LORI. Ви зможете придбати в компанії дерев’яне ліжко https://www.lori.com.ua/lijka/, яке не шкодить природі та подарує якісний сон. Компанія має замкнутий цикл виробництва, тому працівники самостійно виготовляють, доставляють та встановлюють меблі.

Як вибрати дерев’яне ліжко?

Фабрика пропонує меблі власного виробництва з дуба, який цінують за його якісні характеристики. Вся сировина закуповується офіційно, що гарантує легальність роботи, екологічність, надійність та відповідність радіаційним нормам.

Перед тим, як купити ліжко з дерева, слід звернути увагу на декілька аспектів:

  • Розмір меблів. Ліжко не повинне заважати вільному пересуванню по кімнаті та відповідати зросту того, хто буде на ньому спати. 
  • Ергономічність форми. Ви можете замовити ліжко оригінальної форми відповідно до своїх смаків або надати перевагу класиці.
  • Якість каркасу. Обирайте натуральні матеріали. Вони зазвичай міцніші, мають тривалий термін експлуатації, не виділяють шкідливих речовин.
  • Дизайн ліжка. Компанія LORI пропонує 2 моделі: «Асті», «Еліс».

Великий плюс замовлення ліжка в компанії LORI – пряма покупка від виробника. Це значить, що ви зможете обговорити деталі щодо кольору та покриття, проконсультуватися з усіх питань. Розкажіть про свої бажання, і виробник втілить їх всі у реальність.

Як формується ціна на дерев’яні ліжка?

Варто розуміти, що ліжко з дерева – це задоволення не з дешевих. Однак ціна відповідає своїй якості. Дерев’яні ліжка від LORI міцні, довговічні, екологічні та гіпоалергенні. Дубова деревина належить до твердого типу, оскільки вона дуже щільна та важка і складно піддається обробці. На виготовлення меблів з дуба витрачається більше часу, однак таке ліжко може прослужити понад 50 років і зберегтися у первинному вигляді. В результаті роботи працівників компанії LORI ви отримаєте меблі, в яких не розмножуються грибки, не з’являється пліснява та шкідники.

Ціна дерев’яного ліжка формується в залежності від матеріалу, розміру та покриття. Для отримання точної інформації ви можете ознайомитися з електронним каталогом компанії або звернутися до менеджерів, які розкажуть всі тонкощі ціноутворення.

Купуючи меблі в компанії LORI, ви автоматично підтримуєте українську армію, адже 5% від кожного замовлення йдуть на благодійність. А за свій відгук про виробника ви отримаєте додаткову знижку на наступне замовлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи